Која диета топи најмногу масти?

Неодамнешните научни истражувања потврдија дека слабеењето успешно се постигнува и со ниско-јаглехидратна диета и со ниско-мастна диета, меѓутоа диетата со редуциран внес на масти топи повеќе масти…

Со ниско-јаглехидратни намирници
до подобро здравје и витка става

Нискојаглехидратна исхрана (Low-Carb) вклучува јадење природна, необработена храна со ниска содржина на јаглехидрати Постојат голем број на научни докази дека ниско-јаглехидратна исхрана е најдобрата опција за луѓе…