Маркетинг

Споделете со пријателите!

Почитувани, Во врска со сите прашања, можности за секаков вид на соработка и информации за маркетинг и рекламирање на порталот www.pharmanews.mk, можете да се обратите на следниве контакти:

тел: +389 2 203 54 02

е-маил: marketing@pharmanews.mk


Споделете со пријателите!