ИНТЕРВЈУ со д-р Мими Кимовска Христов: Матичниот лекар или матичниот педијатар најдобро ќе одговори на сите прашања во врска со симптомите на вашето дете

Д-р Мими Кимовска Христов – Матичниот лекар или матичниот педијатар најдобро ќе одговори на сите прашања во врска со симптомите на вашето дете