Со ниско-јаглехидратни намирници
до подобро здравје и витка става

Нискојаглехидратна исхрана (Low-Carb) вклучува јадење природна, необработена храна со ниска содржина на јаглехидрати Постојат голем број на научни докази дека ниско-јаглехидратна исхрана е најдобрата опција за луѓе…

Диетален леб

Леб со ниско ниво на јаглехидрати кој ќе ви помогне да ја пребродите Low-Carb диетата Диетата при која се конзумираат производи кои содржат ниско количество на јаглехидрати…