6 начини на кои родителите можат да ги поддржат своите деца во време на пандемија (СОВИД-19)

Децата се патници во оваа ситуација, а ние сме тие што го возиме автомобилот, иако како родителите се чувствуваме вознемирено, ние сме одговорни да создадеме чувство кај патниците да се чувствуваат како „безбедни патници“.