ИНФОРМАЦИЈА ЗА МЕДИУМИТЕ од Ракометната Федерација на Македонија

Ракометната Федерација на Македонија ќе донира 615.000 денари и ќе бидат уплатени на наменската сметка на Министерството за здравство на Р. С. Македонија за справување со здравствената криза предизвикана од вирусот Covid-19.