Повреди при трчање

Трчањето е добар начин за тренинг и рекреација, но е и ризик за повреди Иако одлична спортска активност, при трчањето поради преголемото и континуирано оптоварување,…

Со велосипед на работа

Утре петок 15.05.2015 е интернационалниот ден “Со велосипед на работа”. Скопје како и останатите светски метрополи ќе се приклучи на Светскиот ден за одење на…

Вога „VOGA“ нов фитнес тренд [Видео]

  Доколку ви е здосадено од вообичаените тренинзи во теретана, пилатес, јога, зумба… светот моментално го тресе новиот фитнес тренд – Вога „VOGA“ Оргиналната идеа…