HFW-Expo
Споделете со пријателите!

Ако не сте вежбале (а дури и ако имате некакво искуство), многу е нормално да се „изгубите“ во големиот број спортски и фитнес дисциплини кои се нудат денес. Сите до сега познати програми и дисциплини како постојано да се надоградуваат, со нови движења, правила, но промените стануваат се повеќе суштински и се однесуваат на основата на дисциплината. Секоја дисциплина има различен ефект, придобивки но и последици за вашиот мускулен како и кардиоваскуларен систем,  и секако различни ефекти во постигнување на саканата тежина и изглед.

Но како да одлучите што Ви одговара? Би се сложиле дека не е практично да менувате дисциплина секој месец. А и тогаш, тешко дека ќе успеете да пробате се. (До шестиот месец, веројатно ќе бидете доста демотивирани 😀 )

За среќа, има место каде може да видите но и пробате скоро 20 дисциплини за само неколку дена! На Health, Fitness & Wellness Expo кој ќе се одржи од 25-ти до 27-ми Септември во Александар Палас, ќе се претстават следните дисциплини:

 • Spinning – Sport Inn Center;
 • Фитнес и бодибилдинг – Кан Џим, СЦ Магнус, Синерџи Фитнес и Спа, СЦ Јане Сандански;
 • Electromuscular Stimulation (EMS) – Форма Витале;
 • Crossfit – Кросфит Скопје;
 • Powerplate – Пауер Плејт Студио Ле Фит;
 • Детска програма за правилен раст и развој на деца – СЦ Форца;
 • Правилно трчање – ЕВРОИНС Школа за трчање;
 • Канго Аеробик – 777;
 • Kettlebell тренинг – Фитнес Револуција и Мој Тренер;
 • Олимписко дигање тегови – Кросфит Скопје;
 • Aerobic Combat и Aerobic Attack – Топ Форма;
 • Zumba Fitness и Urbhanize – Фит Оне;
 • Insenity Mix и Тае Бо – 777;
 • Stretching – Здружение на професионални физиотерапевти на Македонија;
 • Аеробик со помагалата на Медикус Хелп и Кети Фит.
Прочитајте:  Состојба со грип во Република Македонија, сезона 2016/2017
за 19-та недела

Освен програмата од фитнес и спорт, на настанот ќе се презентираат и: здрава храна и исхрана, спортски и медицински помагала, масажа, спа, сауна, козметички производи и студија и додатоци на исхраната. Ве охрабруваме да го посетите овој комплетен настан за да се информирате за СЕ што Ве интересира од овие области и да ја дознаете понудата и алтернативите кои постојат кај нас.

Повеќе за настанот може да дознаете на веб или на Facebook фан страната.

700-90

* Комерцијален текст


Споделете со пријателите!