10 намирници кои ги ублажуваат воспалителните процеси во организмот By Билјана Мојсоска Biljana Mojsoska Biljana Mojsoska On 29/06/201530/06/2015 0 Споделете со пријателите!Tweet Кељ Кељ Кељот е храна која е богата со калциум, железо, магнезиум и витамини А, Ц и К. Нема да згрешите доколку ја донесете оваа храна на вашата трпеза. Помага во намалување на ризикот од појава на катаракта. Споделете со пријателите!Tweet Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 антиоксидантброкулавитамин Авитамин Евитамин Цвоспаленијажелезоздрава храназеленчукјагодијаткасти плодовикалциумкељлососмаслиново масломоркововошјеомега 3омега масни киселинипортокалирастителни влакнаспанаќхолестеролхрана