Како да се совлада нескротливата Ешерихија коли

Инфекциите на уринарниот тракт се едни од најчестите клинички симптоми, кои се многу почести кај женската популација почнувајќи од најрана возраст, додека кај мажите се сретнуваат во понапредната возраст кога овие инфекции се развиваат како резултат на застојна уропатија

Исхрана по генотип

Способност за контрола на нашето тело . Намалете го ризикот од појава на определени заболувања!!! Генотип во пракса е група гени која ја поседува една…

Вода од која се слабее

Нутриционистката Синтија Сас  (Cynthia Sass) која го смисли овој пијалок вели дека покрај тоа што ги топи килограмите има позитивен ефект при варењето на храната и…