Споделете со пријателите!

Состојба со грип во Република Македонија, сезона 2014/2015 (до 10.05.2015)
Во текот на 19-тата недела од 2015 година (од 04.05 – 10.05.2015 година), во Република Македонија се пријавени 46 новозаболени лица, што претставува намалување на бројот на регистрирани случаи во однос на минатата недела за 44,6%.

Превземено од: Институт за јавно здравје на Република Македонија

Прочитајте повеќе»


Споделете со пријателите!