Жени: Уживајте во златните 50ти!!!

Femipause Gold e иновативен производ за поддршка на здравото стареење, когнитивната функција, производството на клеточната енергија и здравјето на кардиоваскуларниот систем…

Осамени за празниците

Како да се соочите со чувството на изолираност за време на празницитеЗа повеќето празничниот период е време на радост поминато во кругот на најблиските и…

20 октомври
Светски ден на остеопорозата

Светскиот ден на остеопорозата се одбележува секоја година на 20 Октомври, како традиционално продолжување на долгогодишната кампања за подигање на глобалната свест за превенција, дијагноза и третман на остеопорозата како и на метаболистичката болест на коските…