10 земји со најразвиена медицина

Запознајте се со степенот на развиеност во одредени земји, во поглед на тоа колку се помага и вложува во нови медицински истражувања, а со самото тоа и во нови поразвиени третмани…

Сосема поинаков „селфи“

Со био-осетливи филмови и паметни телефони до дијагноза на болеста од секадеОдењето на лекар поради обична настнка, можеби понекогаш е право малтретирање, од гужва во…