Лушпи од јајца наместо пломби

Како лушпите од јајцата можат да помогнат да се пополнат дупките во забите на природен начин За многумина одењето на забар претставува стресно, болно и…

Здрава храна – долг живот

Храната игра битна улога во продолжување на животниот век Јадењето здрава храна го заситува организмот со многу хранливи материи и состојки кои се потребни за…