Интервју: Катерина М. Попоска, генерален менаџер на Тримекс  

Ние ги поддржуваме порталите како PharmaNEWS.mk кои даваат вистински информации за подигнување на нивото на информираност и едукација на потрошувачите за нивното здравје и правилна употреба на додатоците во исхтраната.

Со ниско-јаглехидратни намирници
до подобро здравје и витка става

Нискојаглехидратна исхрана (Low-Carb) вклучува јадење природна, необработена храна со ниска содржина на јаглехидрати Постојат голем број на научни докази дека ниско-јаглехидратна исхрана е најдобрата опција за луѓе…

Omega-3 – Масти кои живот значат

Природен концентрат на молекуларно дестилиранo рибино масло со фармацевтски степен на квалитет.Што е Omega-3?Omega-3 е есенцијална масна киселина (EFA), позната и како полинезаситена масна киселина…