Omega-3 – Масти кои живот значат

Природен концентрат на молекуларно дестилиранo рибино масло со фармацевтски степен на квалитет.Што е Omega-3?Omega-3 е есенцијална масна киселина (EFA), позната и како полинезаситена масна киселина…

Здрава храна – долг живот

Храната игра битна улога во продолжување на животниот век Јадењето здрава храна го заситува организмот со многу хранливи материи и состојки кои се потребни за…