Болно грло

Д-р Климентина Грунческа пишува за симптоми и терапија на болно грло како и за разликата помеѓу вирусна и…

Екстра чајанка

Пиењето на незасладен црн чај звучи како здрав избор! И навистина е така. Но, доколку во него додадете малку мед и лимон, вие ќе ги појачате антиоксидантните својства на пијалокот.