Владата со препорака – бремените и хронично болните над 60 години до вторник ослободени од работни обврски

Според најавите од Управата за хидрометеоролошки работи дека ваквите температури ќе продолжат и во текот на на следната недела Министерството за здравство донесе препорака за ослободување од работните обврски…