Што е анхедонија

Анхедонија е неможноста да се доживее задоволство од активности и социјални ситуации кои вообичаено будат позитивно чувствоПрекрасно е чувството кога го знаеме задоволството што го…

Omega-3 – Масти кои живот значат

Природен концентрат на молекуларно дестилиранo рибино масло со фармацевтски степен на квалитет.Што е Omega-3?Omega-3 е есенцијална масна киселина (EFA), позната и како полинезаситена масна киселина…