Препознајте ги знаците на алкохолизам

Научете како да ги разликувате однесувањата коишто означуваат злоупотреба на алкохол и зависност од алкохолАлкохолизмот е болест која се лекува, доколку се препознае навреме. Процесот…

Зошто интегралниот ориз е поздрав

Оризот има многу здравствени придобивки, но многу е важно дали се консумира рафиниран или нерафиниранВо македонската кујна оризот се консумира на традиционален начин и не…