Унапредување на поголем број специјалности во тетовската клиничка болница

Ќе се зајакнуваат капацитетите на тетовската болницаМинистерството за здравство работи на зајакнување на капацитетот на Тетовската клиничка болница во делот на кардиологија, дерматовенерологија, оториноларингологија и…