Споделете со пријателите!

Известување за дисперзирани клиники – Прилеп
За месец Март 2015 година од дисперзирани клиники во ЈЗУ ОБ – Прилеп ќе доаѓа само Др. Горан Колевски, кој истиот има истакнато термини за прием во невролошка амбуланта на ден 20.03 и 26.03.2015 година.

Со почит,
ЈЗУ Општа Болница „Борка Талески“ – Прилеп

Превземено од: Здружение на приватни лекари на Република Македонија

Прочитајте повеќе»


Споделете со пријателите!