Споделете со пријателите!

Вчера се одржа работилница за изготвување на Националната стратегија за здравјето до 2020 година
Заменик министерот за здравство Јовица Андовски, вчера присуствуваше на работилницата за развивање националната стратегија „Здравје 2020“, на иницијатива на Министерството за здравство, со поддршка на Светска здравствена организација (СЗО).

Превземено од: Министерство за здравство на Република Македонија

Прочитајте повеќе»


Споделете со пријателите!