„Алкалоид“ – најпосакувана македонска компанија за вработување во 2022 година

Првата награда во категоријата „Водечки инвеститор (шампион) во земјите од Западен Балкан“ му беше доделена на „Алкалоид“ АД Скопје, презентирана на пригодна церемонија организирана за оддавање признанија за достигнувањата на најдобрите и најуспешните компании во регионот.

Работилница за развивање национална здравствена стратегија „Здравје 2020“

Вчера се одржа работилница за изготвување на Националната стратегија за здравјето до 2020 година Заменик министерот за здравство Јовица Андовски, вчера присуствуваше на работилницата за развивање националната…