osmeli-se-da-me-vrses
Споделете со пријателите!

Може ли врзувањето да ве ослободи
Жените кои што сакаат садо-мазо секс викаат дека тоа им помага помалку да се грижат за тоа дали ќе останат возбудени, открива едно португалско истражување. Само со одстранување на тој стрес може да се дојде до поголемо задоволство. Мажите истотака велат дека „лошите игри“ ја намалуваат напнатоста за одржување на ерекција како и постигнување на оргазам. Според Д-р Ричард Спрот – Richard A. Sprott коавтор на книгата Сексуални Аутсајдери – Sexual Outsiders садо-мазо игрите ги прошируваат можностите на сексуалните односи.


Споделете со пријателите!