Споделете со пријателите!

Соопштение за новоотворени центри во Велес
Новина во Велес, отворен се центри за дијабет, астма, неврологија и интернистичка амбуланта во кругот на болницата. Сите амбуланти работат на принцип Мој Термин.

Превземено од: Здружение на приватни лекари на Република Македонија

Прочитајте повеќе»


Споделете со пријателите!