HFW-Expo
Споделете со пријателите!

На 25 – 27.09.2015, ќе се одржи Health, Fitness & Wellness Expo – најголемиот интерактивен настан за здрав животен стил!
Ова е THE Event за секој оној кој сака да се информира како, колку и со што треба да се храни, да вежба и тренира, конзумира, користи, да се негува.

„Настанот ќе го отвори нашиот драг гостин – Милан Strongman Јовановиќ!“

На едно место ќе презентираат дури 50 учесници стручни во своите области – фитнес, аеробик и спортски центри, продавници за здрава храна, џус барови, природни додатоци на исхраната, спортски и медицински помагала и опрема, како и најпознатите салони за нега и козметика, масажа, спа, сауна, рехабилитација, и тн. Секој изложувач ќе има свој интерактивен простор кој ќе може да го посетите и да се информирате, да учествувате во демо тренинзи и третмани, дегустации, натпревари, предизвици, но и да освоите бројни попусти, купони, ваучери! Слушнете ги директно и од прва рака сите новитети и последни техники и технологии кога станува збор за поздраво живеење и грижа за себе! Секој изложувач ќе понуди своја забавна и интерактивна програма на својот простор, а вие ќе можете полесно да одлучите – како сакате да се храните, каде ќе вежбате, каква опрема и помагала ќе користите, кои суплементи ќе ги одберете, и каде сакате да го негувате вашето лице, тело и дух. 

Наскоро ќе бидат објавени и изложувачите на HFW Expo, следете ја FB фан страната на за да ги дознаете!!

Настанот ќе понуди тридневна, целодневна програма со забавни и едукативни натпревари, предизвици, демонстрации, дегустации и отворени тренинзи, на два интерактивни подиума. Секој посетител активно може да се вклучи и да учествува во програмата! Следете не, наскоро ќе бидат објавени сите учесници и главната програма на HFW Expo.

Со гордост објавуваме дека настанот ќе го отвори нашиот гостин – Милан Strongman Јовановиќ! Повеќе за него, прочитајте овде.

Ве очекуваме на 25.09.2015 во 17:30 часот!!!

Прочитајте:  Светски ден на менталното здравје

Споделете со пријателите!