PharmaNEWS на HFW саемот во Скопје
Споделете со пријателите!

Викендов Александар Палас беше место каде се собраа љубители, приврзаници и поклоници на здравото живеење. Оваа манифестација беше медиумски поддржана од Вашиот омилен портал за здравје, фитнес и здрав начин на живот PharmaNEWS.mk. Доколку не успеавте да бидете дел од саемот PharmaNEWS.mk со една мала фото-приказна ви доловува дел од атмосферата во салата.

Photo Gallery

 


Споделете со пријателите!