Споделете со пријателите!

Добредојде бебе, иницијатива за сите млади и идни родители!
Вчера официјално беше промовирана новата иницијатива – „Добредојде бебе“. Услугата е достапна во Скопје, а од 1 Септември и низ цела Македонија.

За повеќе информации и што представува проектот „Добредојде бебе“, погледнете од следново видео.

Преземено од: Министерство за здравство на Република Македонија


Споделете со пријателите!