Споделете со пријателите!

vezbi-vo-domasni-uslovi-so-stol_image
Ви ги прикажуваме најпопуларните 5 вежби кои не само што може да ги правите дома, туку и седејќи 
Ако го избегнувате редовното вежбање  поради недостиг на време да одите во теретана – сега веќе немате изговори. Сè што ви треба за овие вежби е желба за вежбање и стабилен стол. Овие вежби може да ги правите дома, на работа за време на паузата, на одмор, во хотел… и тоа седејќи. Не звучи лошо, нели? Вашите мускули ќе ви бидат благодарни.


Споделете со пријателите!