Вежбајте безбедно во жешките денови

Преголемата изложеност на сончевите зраци и екстремно високите температури за време на летото, особено за време на зголемен физички напор се штетни па дури и смртоносни…

Пилешко кари

Рецепт за пилешко кари од најдобриот готвач Џејми Оливер, прилагоден и малку изменет…