otvarare-na-portal
Споделете со пријателите!

За здравјето сакам да знам! Новините од светот на здравјето на дланка …
На 4 тиот Дормирин едукациски викенд одржан во хотелот Дрим во Струга беше промовиран и новиот македонски портал за медицина и фармација www.PharmaNews.mk. На него од сега и официјално ќе може да се информирате за новости поврзани со медицината, фармацијата, здравјето, исхраната и животниот стил поврзан со овие теми. Ќе прочитате многу начини и препораки како да го заштитите вашето здравје, како да го одржувате телото во најдобра кондиција, што да консумирате од исхрана, како на правилен начин да се храните и многу други совети со цел да ви го олесниме животот од здравствен аспект. На порталот исто така ќе се објавуваат и колумни од наши познати професори, доктори и фармацевти кои ќе пренесуваат и споделуваат стручни совети и препораки, како да го подобрите вашето здравје и одржите вашето тело во најдобра форма. Следете не и информирајте се.

Само со еден клик , до подобро здравје www.pharmanews.mk

Photo Gallery


Споделете со пријателите!