Споделете со пријателите!

За една година направени 53 интервенции на Клиниката за државна кардиохирургија
Универзитетската клиника за кардиохирургија во Скопје одбележа една година од првата интервенција, извршена на 19 март 2014 година, каде досега успешно се направени 53 интервенции.

Превземено од: Министерство за здравство на Република Македонија

Прочитајте повеќе»


Споделете со пријателите!