Интервју: PharmaNEWS.mk извор на квалитетна, концизна и проверена здравствена информација

На четвртиот Дормирин едукациски викенд во Струга, PharmaNEWS.mk направи интервју со регионалниот директор на PharmaS – Мр.фарм. Филип Ачкоски, со кого разговаравме за тековните промотивни…