Споделете со пријателите!

Соопштение за јавноста (02.03.2015)

Фондот за здравствено осигурување на Македонија (ФЗОМ) објави соопштение за промена во раководниот кадар на ФЗОМ.

Владата на Република Македонија ги именуваше г-ѓа Кристина Христова и г-дин Орхан Рамадани за вршители на должноста директор на Фондот за здравствено осигурување на Македонија.

Превземено од: Фондот за здравствено осигурување на Република Македонија

Прочитајте повеќе»


Споделете со пријателите!