Споделете со пријателите!

Соопштение од агенција за лекови за листи и решенија за намалени цени на лекови
Со мартовското утврудување на максимални цени на лекови, намалени се максималните цени на вкупно 374 генерици и 172 оригинатори лекови.

Превземено од: Министерство за здравство на Република Македонија

Прочитајте повеќе»


Споделете со пријателите!