Health-Fitness-Wellness-Expo
Споделете со пријателите!

Знаете ли кој е најкул настан овој викенд во Скопје? Health, Fitness & Wellness Expo е вистинскиот одговор. Сè на едно места за поздрав живот!

А како до влезница?

Никогаш полесно… Отворето го линкот, одговорете на прашањето…и Вие сте потенцијален добитник 😉

HFW-Expo

Линк до гратис влезница…


Споделете со пријателите!