Наградно прашање:

Споделете со пријателите!

Овој септември бидете на најдобриот настан во Скопје, наречен Health, Fitness & Wellness Expo – најголемиот интерактивен настан за здрав животен стил.

Pharmanews.mk ви овозможува да бидете дел од овој настан кој не смее да се пропушти.

Одговорете на следното прашање и учествувајте во извлекувањето на 10 влезници за HFW Expo:

Со кој спорт се занимава Карлос Мерајо Гарсија, овогодишната ѕвезда на Health, Fitness & Wellness Expo 2016?

Вашето име (задолжително)

Вашето презиме (задолжително)

Вашиот Email (задолжително)

Последни 4 цифри од број на лична карта или ембг (поради идентификација при подигнување на наградите) (задолжително)

Одговор:


Споделете со пријателите!