dobijte-gratis-vleznica-za-tretoto-izdanie-na-hfw-expo_image
Споделете со пријателите!

Ситно броиме до третото издание на Health, Fitness & Wellness Expo, кој ќе се одржува овој викенд, 23-24ти септември, во Градскиот парк во Скопје, на терените Работнички
Бидјеќи интересот за настанот е огромен, сакаме нашите драги читатели да ги наградиме со гратис влезници за двата дена за овој прекрасен настан!

Сѐ што треба да направите е, подолу во коментар, да дадете точен одговор на прашањето: На која локација ќе се случува третото издание на Health, Fitness & Wellness Expo?

Првите, кои точно ќе одговорат на facebook постот на нашата страна, ќе се најдат на списокот на инфо пултот, на влезот на настанот, а своите влезници ќе можат да ги подигнат во сабота, 23ти септември, со почеток во 11 часот!

Она што уште повеќе ќе ве мотивира да го посетите овој настан е тоа што влезот (кој инаку ќе чини 50 денари) за секој кој ќе дојде со велосипед е БЕСПЛАТЕН!

На тој начин, на HFW Expo, не само што се грижиме за нашето здравје и благосостојба, туку и силно ја поддржуваме иницијативата  за поголема општествена свест и поголема употреба на велосипедите како превозно средство!

Да потсетиме и дека влезот на HFW Expo за деца до 12 години исто така е бесплатен.

Посебен дел од просторот на самиот настан, ќе биде издвоен за паркинг за велосипеди, така што сите оние кои ќе дојдат на настанот со велосипед, ќе можат комотно да се чувствуваат и да уживаат во атмосферата и програмата.

За крај, да ве потсетиме и на двата натпревари – Scavenger Hunt и Obstacle Course, кои ќе бидат во тек и двата дена, а на најсреќните ќе им донесат многу, многу вредни награди! Победниците од двата натпревари ќе бидат прогласени во недела, 24ти септември, во 17:30 часот.

Прочитајте:  15 водечки модни дизајнери мрднаа со прст за „Сите стоплени во зима“

Целосната програма на настанот можете да ја превземете тука.


Споделете со пријателите!