Прохормони

Пред да донесете одлука да земете хормони сериозно разгледајте ги и нивните несакани ефекти…

Олимпизам и скандали

Целта на одржување на Олимпијадата е славење на спортскиот дух, но од оваа најголема светска спортска манифестација најмногу одекнуваат скандалите…