Женска трибина „Хранете се здраво за детство среќно и убаво“

Здравата исхрана, пробиотиците и прошетките обезбедуваат среќно детствоЗдравата исхрана, активниот начин на живеење, Сонцето и пробиотиците, се суштински предуслови за здраво и среќно детство, констатираа…