Повреди при трчање

Трчањето е добар начин за тренинг и рекреација, но е и ризик за повреди Иако одлична спортска активност, при трчањето поради преголемото и континуирано оптоварување,…

Виз Ер Скопски маратон

На 10 Мај 2015 година по 11 традиционален пат ќе се организира Виз Ер Скопскиот маратон кој секоја година добива се помасовен карактер. На Виз Ер…