med-doka-med-web
Споделете со пријателите!

Компанијата Магрони кон крајот на минатата година ја претстави MagStore – онлајн продавницата на која можете да ги најдете нивните добро познати производи „Ладна“ и „Добра Вода“, а отсега и природниот ливадски мед „Doka Мed“.
„MagStore обезбедува директна и бесплатна испорака до вашиот дом во Скопје со минимална нарачка од 500 денари.“
Во период кога е особено важно да ги имаме дигиталните алатки на наша страна, Магрони ја креираше онлајн продавницата MagStore за да им го олесни процесот на купување на сите нивни потрошувачи и истиот да го направи побезбеден.

Покрај веќе познатите брендови на природна изворска вода „Ладна“, природна минерална вода „Добра Вода“ и газираните функционални води „Добра Вода“, преку MagStore можете да купите и од оригиналното чешко пиво Budweiser Budvar, чиј ексклузивен увозник за Македонија е токму Магрони, како и 100% природниот мед “Doka Med” кој потекнува од чистите еколошки предели на Кратово. Онлајн продавницата содржи и филтри за полесно да го пронајдете посакуваниот производ, големината на пакување, како и типот на амбалажа.

Почетоците на Магрони ДОО Скопје датираат од 2000 година, кога компанијата беше основана со цел македонскиот пазар да биде збогатен со уште еден производител и дистрибутер на вода и освежителни пијалаци. Сега, 20 години подоцна, Магрони брои повеќе од 100 вработени и претставува една од водечките компании на своето поле во Македонија, а се вклучува и во процесот на пакување на здрава храна- природен мед. Во фокусот на компанијата остануваат безбедното производство, високиот квалитет на производите, иновативноста и континуираното следење на потребите на потрошувачите што го наметна и отворањето на онлајн продавницата.

 

* комерцијален текст


Споделете со пријателите!