Природниот мед „Doka Med“ отсега достапен на онлајн продавницата MagStore

Компанијата Магрони кон крајот на минатата година ја претстави MagStore – онлајн продавницата на која можете да ги најдете нивните добро познати производи „Ладна“ и „Добра Вода“, а отсега и природниот ливадски мед „Doka Мed“.