pharmanews-dodeluva-deset-vip-vleznici-za-cphi-istanbul
Споделете со пријателите!

CPhI Istanbul е водечки фармацевтски настан во Евроазија за оваа година. Саемот ќе се одржи од 3 до 5 јуни 2015 во Истанбулскиот Конгресен Центар ICC, во Истанбул, Турција.

PharmaNEWS.mk доделува ВИП влезници

PharmaNEWS.mk ви овозможува да добиете БЕСПЛАТНА ВИП влезница за овој настан. Првите десетмина кои ќе се регистрираат преку нашиот портал ќе добијат бесплатна влезница од BCCT. *

Кликни на следниов линк и регистрирајте се!

Аплицирај за ВИП влезница

* Ве молиме имајте во предвид дека редовната регистрација на овој настан е бесплатна, па затоа регистрирате се и преку регуларната апликација на следниов линк, дури и ако се регистрирате за бесплатна ВИП влезница преку нашиот портал.

За подетални информации околу CPhI Istanbul Pharma Expo, проверете го следниот линк: www.cphi-istanbul.com.


Споделете со пријателите!