saem-za-farmacija-vo-istanbul
Споделете со пријателите!

CPhI Istanbul е водечки фармацевтски настан во Евроазија за оваа година. Саемот ќе се одржи од 3 до 5 јуни 2015 во Истанбулскиот Конгресен Центар ICC, во Истанбул, Турција.  Четирите настани под ист покрив; CPhI, ICSE, P-МЕК  и InnoPack се извонредна можност за промоција и информирање, каде на едно место ќе се спојат локалните турски и регионалните производители на лекови со глобалните добавувачи на суровини, машини и пакувања. Настанот ќе биде домаќин на над 200 излагачи и се очекува да привлече повеќе од 5.000 учесници од регионот, кои бараат добавувачи и производствени партнери, што може да им обезбеди по-конкурентна цена на лековите на нивните индивидуални пазари.

Зошто CPhI Istanbul?

1. Ќе добиете пристап до регионалните фармациски пазари и можност да контактирате со изложувачи од Турција, Балканот, Централна Азија, Блискиот Исток и Северна Африка.

2. Загарантирано индустриско вмрежување – запознајте ги регионалните производители на лекови и добавувачи на фармацевтски состојки, машини, пакувања и остварете идна соработка.

3. Информирајте се за најновите достигнувања и понуди на изложувачите во текот на саемот.

4. Вклучете се во растечкиот регионален фармациски пазар и искомуницирајте со водечките компании од евроазискиот регион.

За подетални информации, проверете го следниот линк: www.cphi-istanbul.com

Доколку сакате да се регистрирате за учество тоа можете да го направите БЕСПЛАТНО на СЛЕДНИОТ ЛИНК.

 


Споделете со пријателите!