Споделете со пријателите!

Во рамки на заложбите за овозможување континуирана здравствена заштита за граѓаните, Министерството за здравство објавува оглас за изразување интерес 
Се повикуваат доктори на медицина да изразат интерес за отворање на нова ординација по општа медицина или организациона единица на постојна ординација по општа медицина во следните населени места…

Превземено од: Министерство за здравство на Република Македонија

Прочитајте повеќе»


Споделете со пријателите!