kako-pomina-najgolemiot-interaktiven-nastan-za-zdrav-zivoten-stil-video
Споделете со пријателите!

Минатиот викенд во Скопје се одржа Health, Fitness & Wellness Expo, во организација на Моментум Инк. Настанот беше планиран и имплементиран во одговор на се поголемиот тренд на водење здрав животен стил, со цел поттикнување и промовирање здрави навики, а привлече околу 2.600 посетители во период од три дена.

Организирана беше богата програма на два интерактивни подиуми односно 30 активнпсти и презентации на различни теми.

На настанот изложуваа дури четриесет изложувачи, што кажува за сериозен и квалитетен настан со богата понуда за посетителите. Дополнително, уште десет центри беа вклучени во програмата со свој настап.

Во склоп на настанот успешно беа прганизирани повеќе натпревари во кои учествуваа голем број посетители, а најдобрите си добија и вредни награди.

По успешната организација, од Моментум најавуваат дека настанот ќе продплжи да се одржува секоја година, а следното издание да го очекуваме во 2016-та.

Како изгледаше се што се случуваше минатиот викенд, погледнете низ Facebook албумите, или на следново видео.


Споделете со пријателите!