femipauza-pharmas-komercijalen-tekst-filip-ackoski
Споделете со пријателите!

Менопаузата е процес кој обично настанува помеѓу 45-55 година од животот на жената и претставува последна менструација во животот.Престанокот на менструалните крварења е последица на недостаток на естрогени што воедно претставува губење на компетентни фоликули во јајникот.

Симптоми/последици на менопауза-имате ли решение???

femipause_tabela_1

За среќа тука е: PharmaS Femipause – 2 во 1 пакување за целодневна подршка

Што е Femipause?

femipause

 

Femipause капсулите претставуваат додаток во исхраната со иновативен состав кој успешно ги ублажува симптомите на менопауза кои се јавуваат во различни периоди од денот.

 

Тоа се остварува со 2 типа на капсули:

  • Femipause капсули за ДЕН – светложолти капсули кои содржат: црвената детелина, семе на Лен и Б витамини и
  • Femipause капсули за НОЌ – сини капсули кои содржат: мелатони, валеријана и ангелика.

Црвената детелина се справува со дневните симптоми а мелатонинот го обезбедува мирниот сон во текот на ноќта.

Зошто Femipause е толку иновативен и како делуваат неговите состојки?

femipause_tabela_2
За хормонска рамнотежа и мирен сон!!!

 

 

Пред употреба задолжително прочитајте го упатството.

Femipause – земи ПАУЗА од МЕНОПАУЗА!!!

ПхармаС Лекови дооел

Pharmas logo.fh10

Бул.8-ми Септември 2/2-2/5
1000 Скопје Р.Македонија
тел.: 02 / 2550 350 факс: 02 / 2550 351
office@pharmas.mk
www.pharmas.mk
www.probalans.hr

 

PharmaS_FemiPause_subcategory_600x90_3

* Комерцијален текст


Споделете со пријателите!