Ве мачат симптоми на менопауза??? Земете пауза од менопауза и откријте ги своите најдобри години!!!

Менопаузата е процес кој обично настанува помеѓу 45-55 година од животот на жената и претставува последна менструација во животот.Престанокот на менструалните крварења е последица на…